NEĆE U SLADAK ŽIVOT: Bojana zbog Stojkovića odbila rijaliti!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U SLADAK ŽIVOT: Bojana zbog Stojkovića odbila rijaliti!

Ona je otišla na sastanak, ali na kraju je odustala od ponude. Iako su joj nudili poveću sumu novca, odlučna je u tome da ne želi da svoj život ogoli do kraja

Bojana Rajić odbila je da učestvuje u novom rijalitiju „Sladak život“, koji se emituje na televiziji B92.

Kako Kurir saznaje, manekenka, uprkos pozamašnom honoraru koji joj je ponuđen, nije želela da kamere 24 sata prate njen život, jer bi u jednom trenutku snimile i njen odlazak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sud s bivšim suprugom Vladimirom Stojkovićem.

- Bojana je otišla na sastanak, ali na kraju je odustala od ponude. Iako su joj nudili poveću sumu novca, odlučna je u tome da ne želi da svoj život ogoli do kraja. Ona i Vladimir, uprkos tome što su se razveli, idu na sud zbog stana u kojem ona živi s njihovim sinom Lavom. To bi onda podrazumevalo da je kamere prate i na ročišta, što je njoj degutantno. Baš je trebalo da se pojave na suđenju 29. septembra, ali bilo je odloženo zbog štrajka advokata - navodi sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, ovo ne bi bio prvi put da se Bojana pojavila u nekom rijalitiju. Ona je pre dve godine bila pobednica takmičenja „Prvi kuvar Srbije“, koji je bio vrsta rijalitija - 20 javnih ličnosti svakodnevno je bilo pod budnim okom kamera dok je kuvalo.

Za razliku od nje, Lepa Lukić je prihvatila učešće, a u jednoj od epizoda pokazala je kako to izgleda kad ona igra karte.

I Jelena Maćić učestvuje u emisiji. Ona je romskoj deci koja žive u komšiluku odnela svoj televizor.

(Lj. R.)

Humana... Jelena odnela televizor komšijama

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.