NEĆE IZ BORDELA: Prostitutka se udala za milionera, ali će nastaviti da radi jer voli svoj posao!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE IZ BORDELA: Prostitutka se udala za milionera, ali će nastaviti da radi jer voli svoj posao!

Bečki milioner Klaus Švajkert (58) dao je dva skupocena automobila kao svadbeni poklon svojoj supruzi Luciji (27) koju je upoznao u bordelu u kom je radila kao prostitutka

BEČ - Lucija (28) koja je svog princa našla u bordelu u kom je radila kao prostitutka, uživa u medeneom mesecu sa mužem milionerom Klausom Švajkertom (Klaus Schweikert, 58), i kaže da nema nameru da napusti svoj posao.

Par želi da se posle zvanične ceremonije sklapanja braka, zakune >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pred Bogom na večnu ljubav. Oni zato već planiraju da u avgustu obave i crkveno venčanje.

"Naravno da želimo i decu i radićemo na tome svim snagama", izjavio je srećni mladoženja, koji je svojoj dragoj kao svadbeni poklon kupio limuzinu Audi A8 od 130.000 evra ii jedan terenac Volvo SUV, da joj se nađe. Ona je na poklon dobila skupoceni nakit  i prsten sa rubinom i 12 dijamanata, piše Hojte

Bečki milioner ne krije koliko je zaljubljen, i kaže da to što je oženi prostitutku smatra svojom "najboljom odlukom u životu"! On je potvrdio da će njegova supruga nastaviti da radi u bordelu.

"Za sada ništa nećemo da menjama, sve ostaje kao i do sada. Lucija će i dalje raditi kao hostesa u noćnom klubu", kaže Klaus.

"Ja volim svoj posao!" dodaje njegova supruga, koja je poreklom Čehinja.

Da podsetimo ova holivudska ljubavna priča dogodila se u jednom noćnom klubu u Valdfirtela u Donjoj Austriji! Klaus se pre mesec dana dovezao svojim rols-rojsom u bordel i unajmio Luciju. Interesantno je da je on  tada prvi put ušao u bordel i to na nagovor prijatelja koji je hteo da ga oraspoloži.

Posle samo dva sata provedena sa njom izašao je iz sobe i vlasniku bordela saopštio: "Mi se venčavamo!", što su i uradili prošle subote.

( V. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.