Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE ZABORAVI DA ŠAPUĆEŠ DRVEĆU..." Elena Karić slavi punoletstvo sinu kojeg je dobila sa Andrijom Draškovićem

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić proslavile je večeras 18. rođendan sinu Matiji, kojeg je dobila iz veze sa Andrijom Draškovićem. Koliko je Matija blizak sa Eleninim suprugom, Jugoslavom Karićem, najbolje govori i njegov emotivni post na Instagramu, ali ni Matijina mama ne zaostaje.

- Moj maleni nosilac svetlosti danas puni 18 godina. želim ti magično i ispunjeno putovanje, sunce moje. ne zaboravi da šapućeš drveću, da se zaljubiš u sumrak i obožavaš zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - napisala je Elena između ostalog.

Jugoslav je napisao vrlo emotivan post:

- Danas naš Sin Matija puni 18god... Danas je otprilike tačno 15 godina od kada smo se prvi put upoznali/videli i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled... Kao juče se sećam našeg prvog susreta, nešto nas je vezalo istog trena... Sa ove distance i dalje nisam siguran ko je imao veću tremu, On ili ja... - napisao je Jugoslav.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.