NE BOJI SE RATA: Fudbaler Borusije se leči u ruskoj vojnoj bolnici na Krimu!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BOJI SE RATA: Fudbaler Borusije se leči u ruskoj vojnoj bolnici na Krimu!

DORTMUND - Fudbaler Borusije i nemački reprezentativac Ilkaj Gundogan se leči u ruskoj vojnoj bolnici na poluostrvu Krim, koji se nedavno pripojio Rusiji.

Nemački mediji tvrde da je Borusija dala "zeleno svetlo" da Gundogan sam odabere gde će da se leči. Fudbaler se opredelio za Krim, koji je poslednjih meseci u centru pažnje javnosti posle odluke građana na referendumu da se odvoje od Ukrajine i pripoje Rusiji.

Detalji lečenja nisu poznati, a igrač i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otac Irfan nisu želeli da komentarišu ove informacije.

Gundogan cele sezone ima problema sa povredom leđa, a odigrao je samo tri meča. Trener Borusije Jirgen Klop nedavno je izjavio da Gundogan neće igrati do kraja sezone, a zbog povrede će morati da propusti i SP u Brazilu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.