Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK SEKS AFERE Bolt na devojke potrošio 1.700.000 dinara, pa ih priveo u hotel!

Bahati trkač Jusein Bolt nastavlja lumpovanje i prevare.

Nakon što je osramotio verenicu sa kojom je dve godine u vezi kada se samo noć nakon osvojenih medalja slikao u krevetu sa dvadesetogodišnjakinjom Žadi Duarte iz Brazila, sinoć je u Londonu uslikan sa više od deset devojaka u čijem društvu se zabavljao do pet ujutru.

Ekipa je prvo večerala u ekskluzivnom londonskom restoranu, da bi ih Bolt potom poveo u noćni klub, gde su plesali do zore.

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << provod nije mogao da prođe bez nalivanja šampanjcem, a Bolt je samo za ovo veče iskeširao oko 12.000 funti, što je više od 1.700.000 dinara.

Iako je Boltova sestra donedavno tvrdila da je ova seks afera izmišljotina i da njen brat nikada ne bi prevario verenicu Kasi Benet - nakon što je vesela ekipica završila žurku, svi zajedno su se uputili u njegovu hotelsku sobu, a paparaci su ovekovečili devojke koje su lice skrivale duksericama i cvećem koje su dobile od bolta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NASTAVAK SEKS AFERE Bolt na devojke potrošio 14.000 evra, pa ih priveo u hotel!

Izvor: Blic, 27.Avg.2016

Bahati trkač Jusein Bolt nastavlja lumpovanje i prevare...Nakon što je osramotio verenicu sa kojom je dve godine u vezi kada se samo noć nakon osvojenih medalja slikao u krevetu sa dvadesetogodišnjakinjom Žadi Duarte iz Brazila, sinoć je u Londonu uslikan sa više od deset devojaka u čijem društvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.