NAPAD NA MIHAJLOVIĆA: Navijač Sampdorije nasrnuo na srpskog stručnjaka

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA MIHAJLOVIĆA: Navijač Sampdorije nasrnuo na srpskog stručnjaka

ĐENOVA - Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović napadnut je nedaleko od timskog hotela u Đenovi, a mediji javljaju da je napadač od ranije poznat policiji.

Prema prvim informacijama Mihajlovića je napao navijač Sampdorije. On je prvo preko ulice vređao Mihajlovića, koji je potom prešao ulicu i upitao ga da li se njemu obraća.

Napadač je potom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočare za sunce.

Veći indident sprečili su fudbaleri Sampdorije. Oni su odmah prekinuli tuču i razdvojili Mihajlovića od napadača.

Bivši selektor Srbije odmah je u policiji podneo prijavu zbog napada.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović fizički napadnut u Đenovi!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014

Bivši selektor Srbije je po izlasku iz iz hotela, gde se nalazio sa ekipom, bio izložen uvredama jedne osobe, koja mu je poručila „ti si k..c“, piše Gazeta delo Sport..Trener Sampdorije i bivši selektor Srbije, Siniša Mihajlović, fizički je napadnut u Đenovi, ali je srećom prošao bez ikakvih...

Nastavak na MozzartSport.com...

TUČA: Mihajlović fizički napadnut u Đenovi

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2014

Bivši selektor fudbalske reprezentacjie Srbije, a trenutno trener Sampdorije Siniša Mihajlović fizički je napadnut danas u Đenovi, prenose italijanski mediji.. . Incident se desio ispred klupskog hotela kada je napadač, inače od ranije poznat organima reda, najpre vređao verbalno Mihajlovića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.