NAMAMIO DEVOJČICU (12) U GARAŽU, PA JE BRUTALNO SILOVAO: Makedonska policija uspela da uhapsi NAPASNIKA za samo tri dana!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAMAMIO DEVOJČICU (12) U GARAŽU, PA JE BRUTALNO SILOVAO: Makedonska policija uspela da uhapsi NAPASNIKA za samo tri dana!

U rekordnom vremenu, za nepuna tri dana makedonska policija je otkrila i uhapsila nepoznatog čoveka koji je silovao 12-godišnju devojčicu u garaži blizu Mlečnog restorana u skopskom naselju Karpoš. Napasniku, čije ime nije saopšteno, a za koga devojčica veruje da ima oko 40 godina, određen je jednomesečni pritvor.

Silovanje svoje dvanaestogodišnje ćerke policiji je prijavila V. T.

Devojčica, koja je vozila bicikl u naselju, u jednom tenutku je stala pored nepoznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << muškarca, koji je išao peške, i od njega zatražila 20 denara. Čovek joj je rekao da će joj dati novac, ali ako sa njim pođe do obližnje garaže. Verujući čiki, devojčica je krenula sa njim.

Umesto 20 denara, "darežljivi" čovek joj je dao 500 denara i potom brutalno silovao u garaži. Na odlasku joj je zapretio da nikome ništa ne govori.

Devojčica je, ipak, sve ispričala majci, koja je slučaj prijavila policiji, a ova ubrzo uhvatila napasnika i strapala iza rešetaka. On će odgovarati za krivično delo - polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(D. J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.