NAJSREĆNIJA: Salveta plakala na krštenju ćerke!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSREĆNIJA: Salveta plakala na krštenju ćerke!

Ljiljana Jakšić, koja je malu Dariju rodila u 52. godini, obavila je sveti čin u Sabornoj crkvi, a zatim naslednici organizovala slavlje u Skadarliji

Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta iz Kursadžija (53), juče je krstila ćerkicu Dariju u Sabornoj crkvi u Beogradu, a potom joj je priredila proslavu prvog rođendana u Skadarliji.

Izostao sa ceremonije

DARIJIN OTAC SE NIJE POJAVIO

Otac male Darije nije došao na njeno krštenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << niti na ručak u restoranu. On se odrekao svojih prava i obaveza pre njenog rođenja, pa ćerka nosi Salvetino prezime Jakšić. Glumica već neko vreme nije s njim u kontaktu i smatra da je samo ona dovoljna Dariji jer pored nje ima sve.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salveta plakala na krštenju ćerke!

Izvor: Story, 24.Nov.2014

Ljiljana Jakšić, koja je malu Dariju rodila u 52. godini, obavila je sveti čin u Sabornoj crkvi, a zatim naslednici organizovala slavlje u Skadarliji..Ljiljana Jakišić, Darija, foto: Kurir..Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta iz Kursadžija (53), juče je krstila ćerkicu Dariju u Sabornoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.