NAJLUDjA-VOZNJA-SKEJTA-IKAD-Ono-sto-se-desilo-na-kraju-naterace-vas-da-skocite-sa-stolice-

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLUDjA-VOZNJA-SKEJTA-IKAD-Ono-sto-se-desilo-na-kraju-naterace-vas-da-skocite-sa-stolice-

Snimak prati skejtera koji sa neverovatnom lakoćom kontroliše svoju vožnju pri velikoj brzini, ali ono što mu se desilo na kraju će vas ostaviti bez daha

Na snimku koji je nedavno objavljen na Jutjubu vidi se kako se jedan skejter velikom brzinom spušta niz ulicu, a ono što se desilo na kraju snimku će vas ostaviti bez daha.

Snimak prati skejtera koji sa neverovatnom lakoćom kontroliše svoju vožnju pri velikoj brzini.

U nekim trenucima je delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kao da će pasti sa skejta, ali izgleda da ovaj mladić ima neverovatne reflekse, pa je na krivinama uspešno skretao.

Međutim, na kraju snimka, iza jedne krivine ga je sačekalo nešto što sigurno nije očekivao – autobus koji mu ide u susret.

Na svu sreću, izbegao je sudar sa autobusom, ali je završio u redu drveća pored puta.

Ovaj video pokazuje da bez obzira koliko ste dobri u vožnji, uvek morate da računate i na druge učesnike u saobraćaju.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.