NADA MACURA OTKRILA ISTINU O BIVŠEM MUŽU: Bio je mnogo lep, ali nije baš voleo da čita!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADA MACURA OTKRILA ISTINU O BIVŠEM MUŽU: Bio je mnogo lep, ali nije baš voleo da čita!

Portparolka Hitne pomoći i najpoznatije TV lice među doktorima Nada Macura rado se pojavljuje u medijima, gde vrlo rado komentariše uticaj vremenskih prilika na zdravlje ljudi i daje savete svojim pacijentima, ali se o njenom privatnom životu jako malo zna.

Bila je udata za vojno lice i taj brak je trajao osam godina. Kako su živeli u različitim gradovima, od tih osam godina jedva da su dve proveli zajedno, jer joj je suprug stalno putovao službeno, a ona zbog posla ostajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sama.

Za svog supruga kaže da je bio markantan i jako privlačan ženama, što je i nju opredelilo da bude sa njim.

- Ja volim muškarce koji su uredni i čisti i lepo izgledaju, budući da bukvalno nikakve druge zajedničke tačke sa njim nisam imala. Njegove pantalone su morale biti ispeglane da na tu crtu možete da se posečete, košulja uvek čista... A ja sam kuvala, prala sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri - rekla je Macura za Alo, ističući kako se mnogo trudila da taj brak opstane.

Međutim, zbog brojnih razlika koje su, po doktorki Macuri, bile nepremostive, oni nisu mogli dugo ostati zajedno. Glavna razlika bio je drugačiji pogled na svet.

Foto-ilustracija: Profimedia

- On je želeo da ima BMW, koji mu je bio želja još iz detinjstva, motocikl, jahtu... U tim njegovim maštanjima nigde nije bilo knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem oni koji čitaju knjige - objašnjava doktorka, naglašavajuči da joj nije bilo teško da okonča takav brak, jer se posle toga posvetila učenju i karijeri.

Macura smatra da je jedan od razloga što je taj njen brak propao, ali i sve veze nakon toga, taj što su joj svi partneri bili blizanci u horoskopu.

Prizanje da bi volela ponovo da se zaljubi, ali da je ipak sada kasno da razmišlja o zajedničkom životu sa nekim.

Zamenu za emotivnog partnera Macura pronalazi u radu, kome je jako posvećena, kako i u društvu prijatelja, dobrom vinu, odlasku na masažu, šminkanju i negovanju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zašto se razvela najpoznatija doktorka u Srbiji: "On je želeo 'BMW', a ja sam htela da pričamo o knjigama"

Izvor: B92, 24.Avg.2016

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura, otkrila je detalje iz svog braka s vojnim licem, koji je trajao osam godina..."Bila sam u braku osam godina, moj muž je bio vojno lice, oficir, ali smo stalno bili razdvojeni. Ja sam bila u Kragujevcu, imala sam radno mesto u Hitnoj pomoći, on je u to vreme radio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.