Muž ju je varao dok se porađala!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ju je varao dok se porađala!

Britanska rijaliti zvezda Kejti Prajs doživela je pravi šok kada je saznala da ju je suprug Kiran Hajler varao s njenom najboljom prijateljicom.

Ne može da oprosti drugarici ali razmišlja da oprosti mužu: Kejti Prajs

 

Rijaliti zvezda Kejti Prajs i dalje je povređena zbog prevare supruga, a u novom intervjuu otkrila je da ju je suprug ostavio u porođajnoj sali kako bi otišao kući da ima seks s ljubavnicom.

 

"Prvi put su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << seks u kupatilu na spratu naše vile. Kasnije su spavali u mom krevetu dok sam se ja porađala. Retko me je i posećivao u bolnici“, ispirčala je Kejti.

 

Inače, njen suprug je svoje postupke pokušao da opravda time da pati od seksualne zavisnosti, te da će uskoro krenuti na lečenje. S druge strane Kejti, i dalje pogođena izdajom najbolje prijateljice, ne prestaje da joj upućuje uvrede na Tviteru.

 

Zanimljivo je da britanska rijaliti zvezda razmišlja o tome da li će suprugu i ocu svoje dece oprostiti prevaru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.