Muž i žena iz Rusije USVOJILI MEDVEDA: Pravo je čudo da nas do sada nije pojeo

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž i žena iz Rusije USVOJILI MEDVEDA: "Pravo je čudo da nas do sada nije pojeo"

Scenu kako za stolom sedi porodica i večera zajedno sa medvedom koji ima preko 130 kila ste do sad mogli da vidite samo u crtanom filmu. Međutim, jednom paru iz Rusije se ova zamisao izgleda toliko dopala pa su odlučili da usvoje krznenog gorostasa od preko 2 metra i daju mu ime Stefan.

Svetlan i Jurij Pantelinko nisu kao drugi parovi, oni su odlučili da ne budu sami i umesto da uzmu kucu ili macu, usvojili su velikog medveda.

Medved Stefan ima 23 godine i sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gazdama uživa u svakodnevnim aktivnostima.

Oni zajedno piju čaj, gledaju televizju ili se igraju loptom u dvorištu.

Veliki krzeni sisar je dobro pripitomljen i dresiran, pa tako često pomaže u nekim poslovima oko bašte, piše "Daily Mail."

Omiljeno jelo mu je kondenzovano mleko iz konzerve zbog slatkastog ukusa.

Priprema obroka u ovoj nesvakidašnjoj porodici nije laka, jer Stefan može da pojede oko 20 kilograma ribe i povrća.

Svetlana i Jurij su ga usvojili kad je imao samo tri meseca. Kažu da je veoma pažljiv i osećajan i da voli da se mazi.

- Pravo je čudo da nas do sada nije pojeo - kaže uz smeh ovaj bračni par.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.