Muškarci, uradite ovo ako želite više seksa u svom životu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, uradite ovo ako želite više seksa u svom životu

Čini se da to nisu ni pločice na stomaku, uredno sređena frizura ili sveže obrijano lice. Muškarci, ono što žene seksualno uzbuđuje nikada vam ne bi palo na pamet.

Prema dve studije objavljene u časopisu "British Journal of Psychology" čini se da je put do seksa sasvim drugačiji nego što smo verovali. Ovo posebno vrijedi za muškarce.

Naime, ispostavilo se da žene itekako padaju na momke koji se bave humanitarnim radom. Naučnici su otkrili kako one ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogu da odole muškarcima koji su, na primer, udomili napuštenog psa, nahranili beskućnika, pomogli bakici da pređe ulicu itd.

Seksualno ih uzbuđuje to što su nežni i osećajni. U prvoj studiji učestvovalo je 297 muškaraca i žena koji nemaju partnere. Pitali su ih koliko često se seksaju i bave li se humanitarnim radom. Pokazalo se da im je seksualni život bogatiji što se više posvećuju humanitarnim aktivnostima. I muškarcima su dobrotvorke privlačnije od žena koje misle samo na sebe.

U drugoj studiji, naučnici su učesnicima istraživanja podelili po 100 dolara i dali im izbor žele li da zadrže taj novac ili da ga doniraju u dobrotvorne svrhe. Ispalo je da svi muškarci koji su poklonili  novac imaju aktivniji seksualni život, odnosno, češće upražnjavaju seks od onih koji su novac zadržali za sebe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.