Muškarac sa penisom od 48 centimetara otkriva kako izgleda seks sa njim (18+)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac sa penisom od 48 centimetara otkriva kako izgleda seks sa njim (18+)

Roberto Eskvivel Kabrera (52) je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom! Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara, ali dve devojke su se ipak odvažile i otišle sa njim u spavaću sobu.

Veliki broj ljudi, prvenstveno žena, mu nije verovao da je njegov penis “pravi” i da nije išao na različite korektivne operacije za uvećanje.

Foto: Profimedia, Barcroft Media

Iako je veličina njegovog polnog organa krajnje impresivna, zapravo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tolika da se žene uglavnom plaše da odu u krevet sa njim, Kabrera ne želi da se podvrgne operaciji i smanji ge jer smatra da ga u Americi čeka uspešna pornografska karijera.

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi, a evo šta je on imao da kaže o svom skromnom seksualnom iskustvu za DailyStar..

"Prva devojka sa kojom sam bio je odustala od čim je videla koliki mi je penis, dok je druga tražila da prestanemo jer je seks bio previše bolan", priča on.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Upoznajte ženu sa najdužim nogama na svetu: Dugačke su preko 130 centimetara! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2017, 00:17

Foto: Profimedia, Barcroft Media..Karolina Artur, bivša australijska manekenka tvrdi da ima najduže noge na svetu...Visoka plavuša hoda na nogama dugim 130.80 cm i želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda...Karolina priznaje da ima problema sa pronalaženjem odeće, ali i sa običnim kućnim poslovima...Karolina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.