Murinjo: Tores i ja ne pričamo. Takav mi treba

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Tores i ja ne pričamo. Takav mi treba

Trener Čelsija Žoze Murinjo će se, posle povrede Dijega Košte, teško odreći svog drugog španskog napadača koji je na pragu prelaska u Milan

Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

 Izgleda da Čelsi i Milan imaju jedne planove za Fernanda Toresa, dok Žoze Murinjo pokušava da opet i ovu priču okrene na svoju vodenicu.

Gotovo sve je (bilo) rešeno po pitanju Toresovog transfera u Milan, gde je trebalo da ode pre na pozajmicu nego da bude trajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prodat, ali ako je suditi po najnovijim izjavama trenera londonskih "plavaca", neće Tores nigde.

"Tores i ja nismo pričali o njegovom transferu. Meni su potrebna tri napadača za celu sezonu. On mi se sviđa i takav igrač mi je potreban", rekao je Murinjo na poslednjoj konferenciji za štampu i naveo sve da ipak sačekaju poslednji dan prelaznog roka kako bi se konačno znalo da li će Tores otići ili ostati.

S obzirom na povredu tetive koju je zaradio Dijego Košta na treningu i njegovo odsustvo sa terena od najverovatnije šest nedelja, odlaskom Toresa, Čelsijev napad bi spao na samo jedno ime, na povratnika, Didijea Drogbu, uz eventualnu pomoć Edena Azara koji bi mogao da igra u samom špicu.

U poslednje vreme se u vezu sa timom iz Londona dovodio i mladi napadač Rome, Matija Destro koji je jedna od želja "Specijalnog". Treba sačekati da prođu još ova dva i po poslednja dana prelaznog roka jer ipak, Murinjo je to.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.