Mrtva zebra uplašila leoparda (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtva zebra uplašila leoparda (VIDEO)

Prizor u kojem se grabljivica hrani plijenom sam po sebi je prilično mučan, ali video koji se nedavno pojavio pomjerio je granice onoga što se smatra mučnim.

Jedna mrtva zebra priredila je, naime, svom krvniku spektakularno iznenađenje.

Na snimku se vidi leopard koji grize lešinu zebre, kada zubi zvijeri u jednom trenutku zapnu za nešto. Uslijedio je "vodopad krvi" kojim je leopard okupan od glave do pete.

Snimak je nastao rezervatu Đuma, a napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ga je vodič Takson Nkuna.

Šokantni događaj prvo je uplašio leoparda, ali je predator onda mirno sačekao da se sve završi kako bi nastavio sa večerom, prenosi Blic.

"Iz nadutosti zebre vidi se da je bila mrtva možda i duže od 24 sata", kaže upravnica rezervata Kendis Grover.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.