Mrtva beba bačena u WC

Izvor: OkRadio.rs, 20.Dec.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtva beba bačena u WC

U poljskom toaletu u dvorištu kuće Željka Simićevića u Preljini kod Čačka u subotu je pronađeno telo mrtvog žensko novorođenče. Telo bebe umotano u ćebe bilo je bačeno u ve-ce šolju. Obdukcija će pokazati uzrok smrti, ali pretpostavlja se da se beba ugušila. - Očigledno je da se radi o tek rođenoj bebi, koju je majka bacila nakon porođaja. Dete je najverovatnije bilo živo nakon što je došlo na svet – rečeno je “Blicu”. Policija traga za majkom, a uviđaj je obavio zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrtvo novorođenče u poljskom toaletu

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014

ČAČAK - U čačanskom naselju Preljina, u poljskom ve-ceu, u dvorištu kuće Željka Simićevića, juče oko 13 časova pronađeno je mrtvo žensko novorođenče. Kako smo saznali, bebu je pronašao domaćin kuće kada je krenuo u toalet. Tamo ga je sačekao stravičan prizor. Mrtvo novorođenće je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.