Mostar se povezuje s Munchenom i Stutgartom

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostar se povezuje s Munchenom i Stutgartom

MOSTAR- Pro-pak Hercegovina u saradnji s Hrvatskim vazdušnim prevoznikom Sea Air najavljuje novu liniju koja bi trebala povezati Osijek s Mostarom. Svi letovi organizovani su tako da bi omogućili putnicima iz Mostara da nastave put preko drugih linija Sea Aira iz Osijeka.

Može se reći da je Osijek postao vazdušno čvorište između Njemačke i šire, a uskoro će putnici iz Mostara, zahvaljujući prevozniku Sea Airu, moći letjeti u njemačke gradove, Minhen i Štutgart. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Najavljeno je 10 letova sedmično, dva puta dnevno od ponedjeljka do petka.

Marko Đuzel iz Zračne luke Mostar je istaknuo da će otvaranjem ove linije doći do povećanja broja turista u Mostaru i BiH, javlja N1.

“Turizam je u porastu u odnosu na prošlu godinu i očekujemo da sezonu zaključimo s rekordnim brojem saobraćaja blizu 80.000 putnika”, kaže Đuzel. Dodao je da Zračna luka Mostar planira otvaranje čarter letova prema Poljskoj iz koje dolazi veliki broj vjernika u Međugorje.

“Italija ostaje naše glavno tržište”, napomenuo je Marko Đuzel.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.