Moskva: Izvedeni udari na deset objekata terorista

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Izvedeni udari na deset objekata terorista

MOSKVA - Tokom dana ruski avioni nastavili su sa vazdušnim udarima po objektima logističke infrastrukture, komandnim punktovima i borbenoj tehnici "Islamske države" , otkrivenim ranije na teritoriji Sirije ruskim obavještajnim sredstvima, javio je TASS.

Agencija je prenijela da su sa baze Hmejmim u 15 borbenih letova izvedeni napadi na deset objekata "formacija terorista".

Prema podacima Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odbrane, bombarderi Su-34 uništili su štab i komandni punkt ekstremista ISIL na periferiji Dejr-Hafira i El-Baba u provinciji Alepo i srušene građevine "u kojima su se krili komandiri terorista", a da je uništeno oko 20 tenkova T-55, koje su ekstremisti ranije zaplijenili od sirijske vojske, prenio je TASS.

Na istoku provincije Homs, nedaleko od grada Tadmora, borbeni par lovca-bombardera "Su-25m" i bombardera "Su-24" naneli su udare po dvije oblasti koncentrisane tehnike ISIL, navodi se u izvještaju.

Dva para aviona "Su-25" izveli su udarce po komandnom punktu i komunikacionom čvoru terorista u planinskom masivu Džebel-Batra i štabu ISIL u brdima Džebel-Mgara u provinciji Damas, navodi TASS, dodajući da su objekti direktnim udarom navođene bombe uništeni.

TASS izvještava da avioni ruskog vazduhoplovstva nastavlja neprekidno vazdušno izviđanje, pronalaženje ciljeva i njihovo uništavanje.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.