Moderni Kadirov: U rijalitiju bira desnu ruku

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moderni" Kadirov: U rijalitiju bira "desnu ruku"

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov odlučio je da preko televizijskog rijaliti programa bira novog saradnika, prenela je ruska državna televizija.

Tokom rijaliti emisije učesnici programa će se uživo takmičiti za mesto saradnika čečenskog predsednika.

Takmičari neće biti ocenjeni samo po konceptu razvoja Čečenije, u kojoj su dva puta vođeni separatistički ratovi s Rusijom u poslednjih 20 godina, već po sposobnosti da su tačni, precizni u obavljanju zadataka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i spremni da rade 24 sata dnevno.

Međunarodne nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava navode da su mučenje, otmice, vansudska pogubljenja široko rasprostranji tokom vladavine Kadirova, koji je nekada bio čečenski pounjenik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.