Moćnici ruše Vladu da bi doveli Đilasa

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moćnici ruše Vladu da bi doveli Đilasa"

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca posle njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke (DS).

Dačić optužuje demokrate za kriminal

"Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu. Koliko čujem, neki već kuju planove da kad Đilas preuzme Demokratsku stranku, oni prave novu Vladu", rekao je Dačić za današnji Informer.

 

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vladu žele da sruše predstavnici bivše vlasti iz vrha Demokratske stranke (DS) Borisa Tadića. Kaže da je protiv Socijalističke partije Srbije (SPS), čiji je predsednik, organizovana je kampanja u kojoj se ona predstavlja kao "leglo kriminala", dok najveći kriminal zapravo postoji oko DS-a.

 

Dačić je dodao da je u toku istraga o firmama čiji su vlasnici u vrhu DS-a, preko kojih je prelazilo po 80 miliona evra državnog novca, ali nije želeo da kaže o kojim firmama je reč i ko su vlasnici.

 

"Tadićevci se sad plaše šta ćemo sve otkriti o njima, pa pokušavaju da spletkare i love u mutnom, ali neće im uspeti", rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

 

On je dodao da s prvim potpredsednikom vlade zaduženim za borbu protiv kriminala i korupcije Aleksandrom Vučićem nema nikakvih problema i da ni tokom rada prethodne vlade, ni sada, ne sprečava istrage afera oko zloupotreba državnog novca.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Centri moći iz DS bi da sruše Vladu

Izvor: Mondo, 15.Sep.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke..."Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu. Koliko čujem, neki već kuju planove da kad Dragan Đilas preuzme...

Nastavak na Mondo...

"Moćnici ruše Vladu da bi doveli Đilasa"

Izvor: OkRadio.rs, 15.Sep.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca posle njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke (DS). "Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu. Koliko čujem, neki već kuju planove da kad Đilas preuzme Demokratsku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.