Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mljekoprodukt: Novi sir na tržištu, spoj ukusa i tradicije

BANJALUKA - Kompanija "Mlijekoprodukt", koja posluje u okviru najveće regionalne kompanije za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda - "Imleka", lansirala je na tržište novi Moja kravica svježi sir sa pavlakom, saopšteno je iz kompanije.

Kako navode, Moja kravica svježi sir sa pavlakom predstavlja idealan spoj tradicionalne recepture i savremene tehnologije pripreme i namijenjen je svima koji žele uživati u zdravom i ukusnom obroku. Pored izuzetnog ukusa Moja kravica >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svježi sir sa pavlakom predstavlja savršenu ravnotežu hranjivih sastojaka potrebnih za svaki dan.

 Kremast i svjež, napravljen u kombinaciji sa vrhunskim mlijekom sa naših, domaćih pašnjaka, idealan je za kombinacije i kulinarske egzibicije u slanim i slatkim varijantama. Može se koristiti kao samostalan obrok ili prilog i pripremati na stotine raznovrsnih načina. Inače, Moja kravica svježi sir sa pavlakom je raspoloživ u praktičnom pakovanju od 450 grama, sa natpoklopcem koji dodatno čuva svježinu i nakon otvaranja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.