Mladoženja u poslednjem trenutku pobegao sa svadbe

Izvor: Mondo, 18.Avg.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladoženja u poslednjem trenutku pobegao sa svadbe

Baš u trenutku kada je trebalo da kaže "DA" pred matičarem, mladoženja iz Sanskog mosta se predomislio i pobegao iz sale za venčanje....

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Prema pričama svedoka ovog događaja, tok venčanja bio je uobičajen sve do pomenutog trenutka kada je mladoženja, na zaprepaštenje prisutnih, jednostavno pobegao iz sale za vjenčanje.

"Nastala je opšta pometnja i komešanje. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegov otac, psujući ga i pokušavajući da ga vrati pred matičara", priča jedan od svatova za "Nezavisne novine".

Nakon ovog neobičnog slučaja svadba se jednostavno rasula i ovo je prvi slučaj ovakve vrste zabeležen u Sanskom Mostu tokom proteklih nekoliko decenija.

Kako se saznaje, mladoženju su na silu pokušali oženiti devojkom koju nije voleo, a na tome su insistirali njegovi roditelji. Povezane vesti"Odbegli mladoženja" iz Apatina

"On je već dugo godina u vezi s drugom devojkom, a otac i majka su ga stalno nagovarali da pronađe i oženi neku iz inostranstva zbog 'papira', kako bi kasnije mogao otići iz Bosne i Hercegovine", kaže jedan od bliskih prijatelja mladoženje begunca.

Prema njegovoj priči, on je nevoljno pristao da mu roditelji pronađu takvu devojku, koja inače boravi u Švedskoj, ali se u poslednji čas predomislio i odustao od nametnutog scenarija.

Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih venčanja i sklopljenih brakova tokom letnog perioda. Samo tokom jula i augusta ove godine zakazano je preko 150 venčanja.

"U najvećem broju slučajeva reč je o mladim ljudima iz inostranstva koji nakon sklapanja braka odlaze van granica zemlje", kažu matičari iz Sanskog Mosta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mladoženja pobegao iz sale za venčanje

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2014

Baš u trenutku kada je trebalo da kaže "DA" pred matičarem, mladoženja iz Sanskog mosta se predomislio i pobegao iz sale za venčanje...Prema pričama svedoka ovog događaja, tok venčanja bio je uobičajen sve do trenutka kada je mladoženja, na zaprepaštenje prisutnih, jednostavno pobegao iz sale..."Nastala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.