Mladić ukrao avion, leteo 100 kilometara pa poginuo

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ukrao avion, leteo 100 kilometara pa poginuo

Toronto -- Kanađanin star oko 20 godina poginuo je u blizini Toronta kada se srušio mali avion koji je on ukrao, saopštila je kanadska policija.

Kako je preneo AFP, navedeno je da se avion "pajper PA-38-112 tomahavk" srušio u ranim jutarnjim časovima kod grada Piterboro na obali jezera Ontario.

Policijska inspektorka iz tog grada Lin Buler izjavila je da je izgleda mladić, koji je stradao na mestu udesa, "pokušavao da prizemlji avion".

Nije poznato da li je on imao letačku dozvolu ili iskustva u letenju avionom.

Letelicu je ukrao na nekih 100 kilometara od mesta rušenja aviona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOBNA GREŠKA Mladić ukrao avion, pa poginuo prilikom prizemljenja

Izvor: Blic, 12.Avg.2016

Kanađanin (21) godina poginuo je u blizini Toronta kada se srušio mali avion koji je on ukrao, saopštila je kanadska policija...Pilot dies when plane crashes onto Peterborough street https://t.co/zeJnMR7ACB pic.twitter.com/DkMkO0fScI..Kako je preneo AFP, navedeno je da se avion "pajper PA-38-112 Tomahavk"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.