Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Mektić da ponudi pomoć srpskim borcima

BANJALUKA- Predsjednik Republičke organizacije zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović izjavio je danas da bi ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić trebalo više pažnje da obrati na demobilisane borce Vojske Republike Srpske koji su povratnici u Federaciju BiH, /FBiH/, a ne da pomoć nudi pripadnicima Armije BiH.

Mitrović smatra da nema potrebe da Mektić, kao srpski ministar u Savjetu ministara BiH, nudi pomoć demobilisanim borcima Armije BiH, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a da zaboravi pripadnike Vojske Republike Srpske.

"U FBiH imaju ministre koji se bave pitanjem njihovih boraca i Mektić nema potrebe to da radi. Apsurdno je što se on pokušava uključiti u pitanje rješavanja socijalnih problema pripadnika Armije BiH, a do sada nikada nije pokušao da riješi pitanje nestalih pripadnika Vojske Republike Srpske", rekao je Mitrović Srni.

Mektić je izjavio danas da je otvoren za razgovor sa demobilisanim borcima Armije BiH i ocijenio da oni zaslužuju pažnju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.