Misteriozna smrt u Hajatu: Ivanina majka ne veruje policiji

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna smrt u Hajatu: Ivanina majka ne veruje policiji

Nada Bodrožić gotovo svakodnevno dolazi u beogradsku policiju i traži odgovor na brojna pitanja u vezi sa smrću njene ćerke Ivane.

Kako saznaje “Blic”, Nada Bodrožić, inače vojvođanska poslanica, često dolazi iz Novog Sada u Beograd i traži da joj u policiji kažu šta su dosad uradili u istrazi i do kakvih su saznanja došli o smrti njene Ivane, koja je 11. decembra pronađena mrtva u “Hajatu”. Nada je insistirala da se u KC Vojvodine uradi nova obdukcija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Ti rezultati, kao i rezultati prve obdukcije na VMA, očekuju se ove nedelje. Tada će biti jasno od čega je i kako Ivana preminula. Majka od policije traži i odgovor ko je posle smrti menjao Ivanine statuse na Fejsbuku - dodaje izvor “Blica”.

Ivanina majka ne želi da poveruje u verziju da se njena ćerka ubila u hotelskoj sobi.

- Kaže da se poslednji put s njom videla četiri dana pre ubistva, kada je Ivana iz Novog Sada otišla u Beograd. Nadin utisak je da je Ivana bila srećna devojka, da nije imala nikakav problem i da nije bilo razloga da na sebe digne ruku – izvor “Blica“.

Nada Bodrožić od saznanja da je Ivana mrtva dovodi u pitanje dosad jedinu zvaničnu verziju policije - da je u pitanju samoubistvo predoziranjem “propofolom”.

* Ko je Ivani prodao injekciju smrti?

* Mitrović: Nađite ubice moje Ivane!

*Šta je Mitrović rekao na saslušanju povodom smrti Ivane Bodrožić

* Ivana kupila "injekciju smrti" za 50 evra od medicinske sestre!

* Devojka nađena mrtva u "Hajatu"

- Majka je besna na beogradski policiju koja, kako kaže, traljavo vodi slučaj. Besna je i na to što su joj ćerku bez dokaza i argumenata označili kao prostitutku - dodaje naš izvor.

Kada je prošlog vikenda otišla u “Hajat” da iz sobe pokupi ćerkine stvari, majka je ostala zapanjena.

- Nada je mislila da je beogradska policija sprovela detaljnu istragu, uzela otiske i DNK uzorke, kao što su i saopštili. Majka je, međutim, iza stola u apartmanu našla “propofol”. U kutiji je pronašla tri pune i dve prazne ampule. Odnela ih je u policiju, a sutradan je u novinama pročitala da je taj lek pronađen prilikom konstatovanja smrti. To ju je razbesnelo jer ima utisak da neko ima interes da se ovaj slučaj što pre zaključi kao samoubistvo i ne istražuje dalje - kaže izvor “Blica”.

Policija koja vodi istragu još čeka toksikološke rezultate uzoraka uzetih na obdukciji. „Rezultate očekujemo sledeće nedelje i do tada nećemo komentarisati detalje istrage niti bilo čije sumnje“, kažu u policiji.

Ivana Bodrožić, prema saznanjima “Blica”, saslušavana je u policiji pre četiri godine, kada je Željko Mitrović podneo prijavu u kojoj je tvrdio da je žrtva trovanja. Tada su saslušani svi bliski prijatelji i saradnici vlasnika “Pinka”.

- U toj istrazi policija je došla i do imena Ivane Bodrožić, s kojom je Mitrović bio u bliskoj vezi. Ona je pozvana u policiju i dala je iskaz - kaže izvor “Blica”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.