Mislio je da je uhvatio ribu, a kada je povukao udicu ZALEDIO SE

Izvor: Blic, 12.Apr.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislio je da je uhvatio ribu, a kada je povukao udicu ZALEDIO SE

Nije lako zamisliti kakav je šok doživeo pecaroš u američkoj državi Luizijani kada je shvatio šta se upecalo u njegovu udicu zabačenu u mutnoj vodi.

Lens Burgos je uživao provodeći vreme u kampovanju sa svoje dve ćerkice na obali jezera u Fosi Point nacionalnom parku. Prilikom izleta otisnuli su se čamcem ne bi li upecali večeru.

Vozeći se čamcem na pedale, Burgos je upozorio jednu od devojčica da izvadi ruku iz vode. Ispostaviće se da je bio više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pravu. Pecaroš je polako izvlačio svoj ulov tik u čamac i na sopstveno zaprepašćenje shvatio da se na udici ne nalazi som, već mali aligator.

"Bože gospode!", uzviknuo je i manično krenuo da okreće pedale u čamcu, dok je devojčica pored njega počela da plače. "To je bio veliki aligator", rekao je sa osmehom Burgos, srećan što su uspeli da mu uteknu.

Snimak je okačen na Jutjub i za 24 sata prikupio je mnogo komentara. Mnogi nisu bili oduševljeni činjenicom da je devojčicina ruka neposredno pre pojave aligatora bila u vodi.

U poslednje vreme u Sjedinjenim Državama desilo se nekoliko nezgoda s aligatorima koje su zabeležene kamerom. Prošlog meseca u Lejklendu na Floridi, igrači golfa su naleteli na aligatora u sred partije na terenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.