Mišković dao izjavu o napadu na Beka

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković dao izjavu o napadu na Beka

Vlasnik Delta holdinga stigao je u 11 sati u Upravu beogradske policije u Bulevaru despota Stefana gde je saslušavan u svojstvu građanina povodom pokušaja ubistva Milana Beka.

Foto: MONDO Sivački Goran

Podsećajući da je u četvrtak saslušan Stanko Subotić Cane, beogradska štampa navodi da će, u sklopu istrage povodom pokušaja ubistva Beka, pored Miškovića, u svojstvu građanina biti saslušani i drugi biznismeni koji su imali direktne ili indirektne poslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veze sa Bekom.

Prema pisanju štampe, saslušanja traju po tri sata, a onima koji budu saslušavani biće ponuđeno i poligrafsko testiranje, za koje je potreban njihov pristanak.

Milan Beko je ranjen 14. novembra ispred svoje kuće na Senjaku. Prvobitno se mislilo da su napadači amateri, ali su mediji pre nekoliko dana objavili da je policija otkrila je identitet napadača, da nisu amateri  i da bi bi uskoro trebalo da budu uhapšeni.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.