Mira Škorić pevala na slavi kod bivšeg dečka Bašanovića!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić pevala na slavi kod bivšeg dečka Bašanovića!

Ona se posle 20 godina pomirila sa Zoranom, s kojim je 90-ih bila u vezi, a kasnije joj ga je preotela Dragana Mirković, s kojom ni danas ne razgovara

Mira Škorić je posle dve decenije ušla u kuću svog bivšeg dečka Zorana Bašanovića. Naime, ona je zapevala kod poznatog estradnog menadžera i njegove supruge Bojane na slavi!

Iako 20 godina nije razgovarala s jednim od najvećih zavodnika devedesetih godina, za kojim je ludelo pola estrade, pevačica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Fejsbuku objavila fotografiju iz kuće poznatog menadžera.

Suzo moja, Suzana

PIJANI GEORGIEV PEVAO NARODNJAKE!

Vlado Georgiev, koji je bio pod uticajem alkohola, u jednom trenutku se latio mikrofona, pa je s Mirom Škorić i sam zapevao narodnjak „Suzo moja, Suzana“! Pored njega, pevao je i glumac Vojin Ćetković, koji je prisutne oduševio svojim vokalnim sposobnostima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mira Škorić pevala na slavi kod bivšeg dečka Bašanovića (FOTO+VIDEO)

Izvor: Story, 21.Nov.2014

Pevačica je posle dve decenije ušla u kuću svog bivšeg dečka Zorana Bašanovića i zapevala kod poznatog estradnog menadžera i njegove supruge Bojane na slavi..Mira Škorić, Vlado Georgiev, foto: Kurir..Mira Škorić je posle dve decenije ušla u kuću svog bivšeg dečka Zorana Bašanovića....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.