Ministar prosvjete prekršio obećanje – Nije se pojavio na otvaranju škola

Izvor: SandzakPress.net, 19.Sep.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar prosvjete prekršio obećanje – Nije se pojavio na otvaranju škola

Novi Pazar, Srbija – Ministar prosvjete Srđan Verbić nije prisustvovao otvaranju dvije nove osnovne škole u Novom Pazaru iako je bilo najavljeno da će doći. To je iznenadilo lokalne čelnike, jer otvaranje novih školskih ustanova za njih znači i rješavanje dugogodišnjih problema, budući da su đaci u nekoliko škola nastavu dosad pohađali u tri smjene. - Otvaranje novih škola je dobar primjer kako lokalna samouprava i država zajednički rješavaju probleme, pa nas zato čudi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << izostao dolazak ljudi iz Ministarstva prosvjete. Mi smo nedjelju dana prije otvaranja imali sastanak u ministarstvu i obećano nam je da će neko doći. Očekivali smo dolazak ministra Verbića ili nekog od njegovih pomoćnika jer je danas rijetkost da se u istom danu u jednom mestu otvore dvije nove škole – kaže gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović. S druge strane, u Ministarstvu prosvjete kažu da ministar nije dobio zvanični poziv da prisustvuje otvaranju. - Niko nije poslao poziv, pa zato ministar nije bio u Novom Pazaru – kažu oni. (naslovi)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Još uvijek bez konkursa u školama

Izvor: SandzakPress.net, 19.Sep.2014

Novi Pazar – Konkursi za nova radna mjesta u nedavno otvorenim osnovnim školama “Ćamil Sijarić” i “Meša Selimović” u Novom Pazaru još uvijek nisu raspisani, saznaje radio Sto plus u ovim obrazovnim ustanovama. Direktor osnovne škole “Ćamil Sijarić” Hajradin Selimović kaže da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.