Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Čordaš u posjeti "Nezavisnim"

BANJALUKA - Davor Čordaš, ministar za izbjeglice i raseljena lica RS, posjetio je juče redakciju "Nezavisnih novina" i razgovarao s rukovodstvom, urednicima i novinarima naše medijske kuće.

U razgovoru sa Željkom Kopanjom, direktorom "Nezavisnih", istakao je da Ministarstvo ulaže velike napore da se riješi problem preostalih izbjeglica i raseljenih bez krova nad glavom, ali je ukazao na administrativne i druge probleme koji postoje na nivou BiH kako bi se donatorska sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << plasirala onima koji su u potrebi.

Kopanja je naglasio da je povratak osnovno ljudsko pravo i obećao da će "Nezavisne" posvetiti posebnu pažnju tom problemu u narednom periodu.

Nakon razgovora s Kopanjom, Čordaš je sa Sandrom Gojković-Arbutina, glavnom i odgovornom urednicom "Nezavisnih", obišao redakciju i razgovarao s novinarima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.