Milojević: Videli smo put i koliko možemo

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Videli smo put i koliko možemo

Trener Čukaričkog Vladan Milojević je rekao da su njegovi fudbaleri videli kako treba da igraju i da su na utakmici sa Gredigom u Austriji pokazali da vrede.

 

"Rekao sam svojim fudbalerima da igraju slobodno jer je ovo za njih jedno veliko iskustvo i da u ovakvim utakmicama samo možemo mnogo da dobijemo. Videli su koji je put, koliko mogu. Pokazali su da vrede i da zaslužuju što su u Čukaričkom", rekao je Milojević.

 

Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je eliminisan od austrijskog Grediga sa ukupnih 5:2. Srpski tim je u revanšu pobedio rezultatom 2:1.

"Nismo verovali u prolaz dalje. Uvek postoji neka nada, ali mislim da je već u Beogradu bilo dosta toga rešeno. Želeli smo  da nametnemo naš stil igre i da pokažemo kakva smo ekipa. O ozbiljnosti Grediga govori to da su i u revanšu izašli u najboljem sastavu", rekao je Milojević.

 

Beogradski klub je oštećen u revanšu, pošto arbitar pri rezultatu 2:1 nije dosudio penal i pokazao crveni karton fudbaleru Grediga kao poslednjem igraču odbrane.

"Složio bih da je bio penal i crveni, sigurno je da bi sve bilo drugačije sa 3:1 na 20 minuta do kraja, ali nema veze. Bitno je da smo dobili utakmicu i zemlju prezentovali na najbolji mogući način", istakao je Milojević.

 

On je ponovio da je crveni karton njegovog fudbalera Lukasa Pjasentina u prvom susretu rešio pitanje pobednika dvomeča.

"Apsolutno zasluženo smo pobedili, želeli smo da zaboravimo prvi susret. Taj rezultat apsolutno nije slika stanja", dodao je Milojević.

 

Gredig će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv moldavskog Zimbrua, koji je eliminisao CSKA iz Sofije. Milojević je čestitao Gredigu na prolasku i poželeo sve najbolje u nastavku Lige Evrope, kao i da se plasira u grupnu fazu takmičenja.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.