Milićević: Okupljanje opozicije u holu - marketinški trik

Izvor: RTS, 26.Nov.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Okupljanje opozicije u holu - marketinški trik

Šef poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Đorđe Milićević odbacio je kritike opozicije na račun Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića zbog nedolaska u parlament poslednjeg četvrtka u mesecu, navodeći da su takve kritike marketinški potez, s ciljem sticanja jeftinih političkih poena.
Milićević u izjavi dostavljenoj Tanjugu navodi da opozicija po ko zna koji put pokušava da zbuni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnost, u trenutku kada Vučić i članovi Vlade Srbije vode vrlo važne razgovore sa državnim vrhom Kine i investitorima i potpisuju veoma značajne sporazume, i dok se Srbija odgovorno i ozbiljno priprema za jedan od najznačajnijih međunarodnih diplomatskih događaja - konferenciju OEBS-a.

Uz napomenu da je ta konferencija potvrda i rezultat međunarodnih napora koje vlada čini, Milićević kaže da Vlada Srbije posvećeno i odgovorno radi u cilju razvoja zemlje i boljeg života građana, a ne u cilju prikupljanja političkih poena za političke stranke koje su deo vladajuće koalicije.
“To građani vide i prepoznaju i zato ova vlada ima ogromnu poršku i poverenje građana”, poručio je Milićević.
Današnje okupljanje opozicije u skupštinskom holu, gde su postavljali pitanja “maketi” Vlade Srbije, za Milićevića predstavlja još jedan u nizu bezuspešnih pokušaja da se predstavi kako navodno neko želi da oduzme i uskrati prava opoziciji.
To, prema njegovim rečima, nije tačno, budući da apsolutno niko ne želi da spreči i uskrati demokratsko sučeljavanje mišljenja u Skupštini Srbije.
“Rezultati rada Vlade Srbije koji su vidljivi i prepoznatljivi su najbolji odgovor na bilo koje postavljeno pitanje opoziciji”, istakao je šef poslaničke grupe SPS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.