Milićević: Ne postoji kriza u Vladi - što se SPS tiče

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Ne postoji kriza u Vladi - što se SPS tiče

Portparol Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević izjavio je danas da je ubeđen da - što se SPS tiče - ne postoji kriza u vladajućoj koaliciji.

- Mi smo jasno rekli da želimo da budemo deo ove vlade (sa Srpskom naprednom strankom). Zadovoljni smo time što vlada ide putem koji je zacrtan ekspozeom premijera Aleksandra Vučića - rekao je Milićević agenciji Beta.

On je istakao da unutar Vlade Srbije postoji saglasnost oko ključnih načela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Postoji opšta saglasnost oko najvažnijih pitanja i to se vidi iz odnosa između predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika Vlade Ivice Dačića - rekao je Milićević.

Pojedini mediji pišu da u vladajućoj koaliciji postoji kriza, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da očekuje da premijer Aleksandar Vučić raskine saradnju sa SPS.

Povod za tu izjavu Stefanovića je pitanje štampe o tome zašto je u sefu MUP-a orden Slobodana Miloševića, na koje je Dačić navodno odgovorio psujući i vređajući SNS, i rekao da je za tu tvrdnju o ordenu odgovoran upravo Stefanović.

- Ovo što Ivica Dačić govori, pokazuje kakav je njegov odnos prema SNS i Aleksandru Vučiću.., i posle ovakvih izjava verujem da će moj prijatelj Aleksandar Vučić dobro razmisliti o tom odnosu i uvideti da je saradnja sa socijalistima bila pogrešna potez - rekao je Stefanović.

Dačić je potom rekao da s izvinjava jer je njegova izjava bila neprimerena i primitivna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.