Milena Vasić čeka bebu?

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Vasić čeka bebu?

Popularna glumica i reditelj Jug Radivojević trebalo bi uskoro da dobiju prvo zajedničko dete.

Foto: MONDO

"Alo" saznaje da je Milena Vasić u drugom stanju, i da će za manje od pola godine opet postati mama. Povezane vestiBlamovi "Dame bez blama"MONDO 60 sekundi sa Milenom Vasić

Šarmantna "Dama bez blama" i reditelj bili su u vezi još pre dve decenije, ali su se rastali i venčali sa drugim ljudima. Milena iz prethodnog braka ima ćerku i sina, a Radivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jednog sina. Pošto su nakon razvoda, pre nekoliko godina, obnovili romansu, sada stiže i nova beba.

Glumica je, piše list, ostala nedostupna za komentar ovim povodom.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.