Milanović ne staje: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem

Izvor: B92, 28.Avg.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović ne staje: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem

Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i posle njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo izneo bujicu teških reči na račun Srbije.

Predsednik SDP je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima, koji je tajno sniman, posle čega je predsednik HDZ rekao da to nikada neće zaboraviti, da bi potom Milanović istakao da nikada nije spominjao ničije roditelje, da je to žargon i da nema ničega uvredljivog.

Potom se osvrunuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na odnose Srbije i Hrvatske, koji su dodatno zaoštreni njegovim iznenađujuće ekstremnim izjavama u poslednjih nekoliko nedelja.

“Mi od Srbije tražimo samo da ukinu zakon. HDZ živi u strahu i gleda im kroz prste. Ja lično nisam imao problem ove četiri godine s demokratskim, modernim vladama. Imamo problema s balkanskim mentalitetom, s onima kojima pripada HDZ i sa kojima se razumeju. Normalno da ljudima u Beogradu, ekipi koja je u ratu odigrala monstruoznu ulogu, slušam Vučića i Nikolića, s takvim ljudima ne mogu da pričam. Ne vidim razlog da se ljubakam s Tomom Grobarom. Neću s njima da pričam, ako postanem premijer, s njima će pričati moji saradnici“, rekao je Milanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016

ZAGREB - Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i posle njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo iznio bujicu teških riječi na račun Srbije...Predsednik SDP je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima, koji je tajno sniman, poslije čega je predsjednik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Ja, kao Srbin u Hrvatskoj, slažem se s Milanovićem"

Izvor: B92, 28.Avg.2016

Članovi SDP nisu bili voljni da komentarišu reči Zorana Milanovića o Srbiji, ali se ipak neko oglasio – etnički Srbin i član SDP Željko Jovanović...On je za Novi list rekao da su naslovne strane, koje “vrište o nekakvoj sramoti“, licemerne, kao da je jedini način komunikacije koji razumeju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.