Mihajlovićeva i Janković o radu inspekcija

Izvor: RTS, 17.Sep.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva i Janković o radu inspekcija

Ministarka Zorana Mihajlović razgovarala sa ombudsmanom Sašom Jankovićem o rešavanju problema koji se tiču rada isnpekcijskih službi.

Zorana Mihajlović je rekla Tanjugu da je sa zaštitinikom građana Sašom Jankovićem razgovarala o tome kako da zajednički učine sve što mogu da poboljšaju život građana.

"Sasvim sigurno možemo mnogo toga da uradimo u vezi sa problemima koji se tiču inspekcijskih službi", istakla je Mihajlovićeva.

Navela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će to ministarstvo i ombudsman raditi na boljoj koordinaciji između republičke i opštinskih inspekcija, jer tu postoje problemi, kao i da će razgovarati o novom zakonu o inspekcijskim službama.

Ministarka i ombudsman razgovarali su i o pritužbama građana koje stižu ombudsmanu, a koje imaju veze sa poslovima iz domena Ministarstva saobraćaja, građevine i infrastrukture.

"Ombudsmanu stižu pritužbe na lošu signalizaciju puta, kružne prelaze, usluge u vozu, signalizaciju na putu, rad inspekcija... To je ono što građani vide svaki dan", rekla je Mihajlovićeva i istakla da će ministarstvo u saradnji sa ombudsmanom raditi na rešavanju tih problema.

Navela je i da je dogovoreno da se predstavnici Ministarstva jednom mesečno sastaju sa ombudsmanom i njegovim saradnicima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.