Izvor: Beta Video, 05.Maj.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Spajanje Puteva Srbije i Koridora Srbije u roku od mesec dana

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović je rekla da jedan od zadataka MMF koji nije ispunjen, jeste to što nisu spojena javna preduzeća Putevi Srbije i Koridori Srbije. ``MMF je predložio da se to uradi u roku od mesec dana i Vlada Srbije će to uraditi``, rekla je ona i dodala da će time troškovi biti smanjeni za 20 do 25 odsto.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Ministarstvo će naložiti Skupštini Koridora Srbije da potvrdi spajanje

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2015

BEOGRAD - Na pitanje novinara kako će se u roku od mesec dana spojiti javna preduzeća Putevi Srbije i Koridori Srbije ,kada još nije primenjena odluka Vlade iz avgusta prošle godine o spajanju Puteva i Koridora, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović je rekla...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.