Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Rang na "Duing biznis" listi bolji od planiranog

Ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je rang Srbije na duing biznis listi bolji od planiranog, a da je brže izdavanje građevinskih dozvola jedan od glavnih razloga za taj napredak.

Mihajlović je novinarima u parlamentu kazala da je situacija mnogo bolja i unutar ranga, dodajući da će Svetska banka nove rezultate objaviti tokom popodneva.

"Još uvek nemam prava da govorim rangove, ali ono što mogu da kažem, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je rang mnogo bolji od onoga što smo planirali", rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, planirano je pomeranje četiri do pet mesta na listi, ali situacija je bolja.

"A da ne govorimo unutar tog ranga, pomeranje koje se odnosi na izdavanje građevinskih dozvola, elektronsko plaćanje poreza… Mislim da ćemo biti zadovoljni, što ne znači da stajemo", istakla je Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Rang Srbije biće mnogo bolji od planiranog

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će Svetska banka danas objaviti nove rezultate za Duing biznis listu i da je rang Srbije na ovoj listi mnogo bolji od planiranog..."Nemam prava da govorim rangove, ali mogu da kažem da je rang mnogo bolji od...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.