Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Messenger i Instagram opcija stigla i na WhatsApp

Besramno kopiranje se nastavlja i dalje!

Facebook, koji poseduje Messenger, Instagram i WhatsApp i na poslednju aplikaciju doneo je „Stories“ funkciju, koju je ukrao sa Snapchat aplikacije, koju je pokušao nekoliko puta da kupi.

Ovog puta „Stories“ se zove „Status“ i omogućava, baš kao Snapchat, kreiranje pričica pomoću slika, videa, teksta, emotikona i .GIF sličica, crtanje, bojenje ili isticanje teksta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na neki drugi način. Slepite sve i objavite kao što to činite u Instagram, Messenger ili Snapchat aplikaciji.

Aktivirajte novu WhatsApp opciju (FOTO uputstvo)

11 WhatsApp trikova koje morate znati

WhatsApp je ograničio trajanje „Status“-a na 24 sata, a korisnici koji ga vide mogu na njega da odgovore direktno iz priče ili da ga „lajkuju“. WhatsApp je ovu funkciju omogućio za Windows 10 Mobile, iOS i Android već sad.

Pre nego što počnete da koristite „Status“ morate da ažurirate aplikaciju.

WhatsApp radi i bez interneta i druge novosti

WhatsApp "Status" najavio je, silno uzbuđen i lično Jan Koum, osnivač i idalje vodeći čovek WhatsApp aplikacije, koji ju je prodao Marku Cukerbergu za 19 milijardi dolara.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.