Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi donio Barseloni tri boda protiv Leganesa

Barselona je pred svojim navijačima savladala Leganes u meču 23. kola Primere i "preskočila" Sevilju na drugom mjestu na tabeli.

Izgledalo je kao da će ekipa Luisa Enrikea imati lak posao i stići do ubjedljive pobjede protiv tima koji je prvi put igrao na Kamp Nou jer je Lionel Mesi zatresao mrežu gostiju već u četvrtom minutu meča, ali to je bilo sve što smo videli u prvih 45 minuta, ako izuzmemo nekoliko prilika na obje strane.

Da Leganes nije došao samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da izgubi sa što manje primljenih golova vidjelo se u 71. minutu kada je Unai Lopez donio Leganesu izjednačenje.

Gosti su bili ravnopravan rival Barseloni, ali je Barselona na kraju slavila nakon što im je sudija Viljanueva u 89. minutu dosudio penal. Nejmar je pao nakon faula Mantovanija u šesnaestercu, donekle je pretjerao u reakciji, a o tome da li je penal opravdano dosuđen ili ne vjerovatno će se raspravljati neko vrijeme.

Mesiju je ovo 19. gol ove sezone u Primeri što ga stavlja na prvo mjesto liste strijelaca.

Barselona sada na drugom mjestu na tabeli ima bod manje od Reala, ali i dva meča više, dok je Leganes ostao na 17. mjestu sa 18 bodova, dva više od Hihona koji je prvi ispod "crte".

(Sport klub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.