Mera upozorenja načelniku beogradske Komunalne policije

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mera upozorenja načelniku beogradske Komunalne policije

Beograd -- Agencija za borbu protiv korupcije izrekla je meru upozorenja načelniku beogradske Komunalne policije Nikoli Ristiću.

Njemu je izrečena mera upozorenja jer nije na vreme dostavio podatke o imovini i prihodima i tako je prekršio zakon.

Agencija ne može da pokrene prekršajni postupak pred sudom jer je slučaj zastareo, navodi se u odgovoru novinarima KRIK-a.

Oni podsećaju i da je zaštitnik građana Saša Janković pokrenuo postupak kontrole >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rada Komunalne policije kako bi utvrdio da li je Ristić dao istinitu izjavu o slučaju rušenja nekoliko objekata Savamali u noći 25. aprila.

Ristić je u službenoj izjavi zaštitniku rekao da građani te noći nisu zvali Komunalnu policiju, dok je zaštitnik od građana dobio suprotne tvrdnje. Postupak još traje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.