Izvor: Kurir, 28.Dec.2014, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Mendes: Ronaldo bolji od Raula i Di Stefana

Agent Kristijana Ronalda (29), poznati Žorže Mendes tvrdi da je portugalski fudbaler najbolji na svetu i da će igračku karijeru završiti u dresu madridskog Reala.

- Upoznao sam ga kad je imao 15 godina i od tada razgovaramo gotovo svakodnevno. Kad sam u Madridu, uvek se sretnemo. Naš odnos je više prijateljski nego poslovni, zato verujem da će Kristijano karijeru završiti u Realu. Srećan je u klubu i želi još uspeha u Madridu - rekao je Mendes i dodao:

- Da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << klub povući njegov dres kad završi posao u Realu? Uz poštovanje Raulu i Di Stefanu, nijedan fudbaler ne može da se poredi s Kristijanom. On je najbolji igrač u istoriji i rekao bih čak i najbolji sportista svih vremena. Nikad nećemo videti nekoga kao što je Kristijano. To je nemoguće.

Upitan da li bi Kristijano Ronaldo mogao da nadmaši Lea Mesija, koji je do sada četiri puta osvajao Zlatnu loptu, menadžer Žorže Mendes je rekao:

- Ako ostane zdrav i bude u formi, siguran sam da će ostati najbolji još neko vreme.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.