Meksički mediji: Predsednik Nijeta plagirao diplomski rad

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksički mediji: Predsednik Nijeta plagirao diplomski rad

Meksički mediji optužili su predsednika Enrikea Penju Nijetu da je plagirao skoro 30 odsto svog diplomskog rada na Pravnom fakultetu 1991. godine.

Portal Aristegui Noticias objavio je na osnovu istraživanja da je 29 odsto Nietinog rada prepisan od drugih autora, bez navođenja izvora.

Između ostalog, Nijeta je navodno prepisao od reči do reči i bez citiranja 20 paragrafa iz knjige bivšeg predsednika Migela de la Madrida, prenosi AP.

Portparol predsednika kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je Nijeta pravio neke greške, ali da njegov rad nije plagijat.

Prema nedavnim anketama javnog mnjenja, podrška Nijetu pala je na najniži nivo od dolaska na vlast i iznosi 23 odsto.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksički predsjednik optužen za plagiranje diplomskog rada

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2016

MEKSIKO SITI - Meksički mediji optužili su predsjednika Enrikea Penju Nijetu da je plagirao skoro 30 odsto svog diplomskog rada na Pravnom fakultetu 1991. godine...Portal Aristegui Noticias objavio je na osnovu istraživanja da je 29 odsto Nietinog rada prepisan od drugih autora, bez navođenja izvora...Između...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.