Mehanička tastatura, samo za prave igrače!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mehanička tastatura, samo za prave igrače!

Orion Spark donosi Romer-G prekidače, inteligentno RGB osvetljenje i Arx Control aplikaciju.

Kompanija Logitech predstavila je G910 Orion Spark RGB mehaničku tastaturu. Tastatura ima nove, ekskluzivne Romer-G prekidače koji omogućavajudo 25 odsto brže aktiviranje u igri od bilo kojih drugih mehaničkih prekidača, kao i poboljšanu trajnost i inteligentno osvetljenje.

Orion Spark ima nekoliko prednosti nad drugim mehaničkim tastaturama: od bržih reakcija do poboljšane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tačnosti i RGB osvetljenja, i to sve u prilagodljivom dizajnu za sve igrače.

Romer-G: Brži, izdržljiviji i osetljiviji na dodir

Orion Spark predstavlja ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji se ne mogu naći na nekim drugim mehaničkim tastaturama. Osim tačke aktiviranja već na 1.5 milimetar, Romer-G prekidači registruju dodir do 25 odsto brže od ostalih mehaničkih tastatura. Zbog poboljšane izdržljivosti od 70 miliona dodira tipki, što je i do 40 odsto više od drugih tastatura na tržištu, ova tastatura će još bolje izdržati trošenje pri intenzivnom igranju.

Foto: Promo. Svetleći tasteri na Logitech G910 Orion Spark tastaturi.

Inteligentno RGB osvetljenje

Osvetljenje se može pojedinačno prilagoditi na svakoj tipki prema paleti od 16.8 miliona boja. Takođe, moguće je označiti tipke u različitim bojama za jednostavnije praćenje i izvršavanje naredbi, izabrati boje prema sopstvenim potrebama ili regulisati osvetljenje u zavisnosti od tipa igre. Osvetljenje je postavljeno centralno unutar svakog prekidača čime se omogućava da slova na tasterima budu ravnomerno osvetljena.

Arx Control aplikacija

Arx Control je nova Logitech G aplikacija preko koje je omogućeno primanje širokog spektra informacija na mobilnom uređaju, uključujući statističke i sistemske informacije, informacije o kontroli u igri i kontroli medija. Koristeći Arx Control aplikaciju SDK programeri mogu čak i napraviti prilagođene aplikacije kako bi stvorili jedinstven sadržaj u igri. Programeri iz Valvea su među prvima isprobali ovu aplikaciju kako bi istražili mogućnosti integracije za Steam i druge popularne igre. Orion Spark podržava većinu iOS i Android uređaja pružajući tako jednostavan pristup podacima Arx Control aplikacije.

Foto: Promo. Logitech G910 Orion Spark.

Devet programabilnih tastera

Moguće je konfigurisati kontrole u igri i makro naredbe na devet individualnih programabilnih G-tipki za brži i jednostavniji pristup kompleksnim naredbama. Orion Spark podržava do 27 komandi na tri profila za maksimalnu udobnost, a postavke su omogućene zahvaljujući Logitech Gaming softveru.

Cena i dostupnost

Orion Spark tastatura se očekuje u Evropi početkom novembra 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179.99 evra. Za više informacija posetite sajt.

Čekamo vaše komentare i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Logitech G910 Orion Spark mehanička tastatura

Izvor: ITsvet.com, 19.Sep.2014

Logitech je predstavio Logitech G910 Orion Spark RGB mehaničku tastaturu. Tastatura ima nove, ekskluzivne Romer-G prekidače koji omogućavaju do 25 posto brže aktiviranje u igri od bilo kojih drugih mehaničkih prekidača, kao i poboljšanu trajnost i inteligentno osvetljenje. “Ova tastatura je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.