Mediji: Zidan menja Ranijerija u Monaku

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Zidan menja Ranijerija u Monaku

Pomoćni trener Real Madrida Zinedin Zidan mogao bi da zameni Klaudija Ranijerija na klupi Monaka, pišu francuski mediji.

 Zinedin Zidan

 

Monako je drugi na tabeli francuskog šampionata, ali mediji već neko vreme pišu o tome da su igrači nezadovoljni načinom na koji radi Ranijeri.

 

Ukoliko italijanski trener bude smenjen, ruski milijarder i vlasnik Monaka Dmitrij Ribolovljev planira da kontaktira bivšeg francuskog reprezentativca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Komentarišući te navode francuskog Ekipa, predsednik UEFA Mišel Platini je rekao da bi Zidan bio dobro rešenje za Monako.

"Imenovanje Zidana za trenera Monaka bi bila dobra ideja. On već godinu dana radi sa Karlom Anćelotijem u Realu i mislim da je spreman da vodi tim. Zidan ima ime i pametan je. Biće on veoma dobar trener", rekao je Platini za španski AS.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Zidan na klupi Monaka? Odlično"

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Predsednik UEFA Mišel Platini smatra da bi Zinedin Zidan trebalo da preuzme Monako...Legendarni francuski fudbaler do sada je radio kao pomoćnik u Real Madridu, a tamošnji mediji spekulišu da bi mogao da preuzme klub iz Kneževine..."Dovođenje Zidana na klupu Monaka je odlična ideja. Ako želi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.