Medalje za srpske kuvare

Izvor: RTS, 10.Feb.2013, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medalje za srpske kuvare

Na međunarodnom gastronomskom takmičenju u Istanbulu tim Asocijacije šefova kuvara Srbije, koji broji 25 članova, osvojio je 14 zlatnih, 9 srebrnih i 8 bronzanih medalja i gran pri takmičenja.

Tim šefova kuvara Srbije osvojio je 14 zlatnih, 9 srebrnih i 8 bronzanih medalja i gran pri takmičenja na svetskom nadmetanju kuvara u Istanbulu.

Ovo je istorijski događaj i veliko priznanje za kuvare iz Srbije koji su kao nacionalni tim osvojili prvo mesto u ukupnom plasmanu.

Na takmičenju je učestvovalo 30 zemalja. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpskim kuvarima 14 zlatnih medalja u Istanbulu

Izvor: Blic, 10.Feb.2013

Na Internacionalnom festivalu gastronomije u Istanbulu, tim Asocijacije šefova kuvara Srbije osvojio je 14 zlatnih, devet srebrnih i osam bronzanih medalja, saopštilo je danas to udruženje...Tim koji je činilo 26 članova, po broju osvojenih bodova osvojio je prvo mesto kao nacionalni tim i tri grand...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.