Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturantska euforija počinje

BANJALUKA - Iako su do mature ostala još tri mjeseca, maturanti već rezervišu limuzine kako bi na proslavu stigli u velikom stilu, a naručuju i šivenje haljina.

Prema riječima Mladena Sukare, vlasnika firme "Das Limo" iz Laktaša,  koja se bavi iznajmljivanjem limuzina,  već ima nekoliko rezervacija za maturu.

"Nekada se desi da dvije limuzine budu rezervisane za isti dan, a mature radimo samo ukoliko su u pitanju radni dani, jer smo vikendom uglavnom rezervisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za svadbe i krštenja", kaže on.

Pojašnjava da je limuzina predviđena za 12 osoba, ali ona može primiti i više, posebno kada su mature u pitanju.

Dragana Telić, dizajnerka, kaže da su narudžbe za maturske haljine počele već početkom februara.

"Cure žele da rezervišu na vrijeme krojače, jer znaju da krojači imaju pune ruke posla. Dobiće unikatnu haljinu, a i po buticima su cijene visoke", istakla je Telićeva.

U krojačkoj radnji "Biljana stil" rekli su nam da zasad djevojke samo dolaze da se raspitaju.

"Obično dolaze da pitaju koliko im materijala za neku haljinu treba i koji bi materijal bio najbolji, i moram reći da zasad imamo više maturantkinja koje se spremaju za malu maturu nego za veliku", istakli su iz ovog salona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.