Matić: Salah sluša najgoru muziku

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Salah sluša najgoru muziku

Srpski fudbaler Nemanja Matić je poslednji od igrača Čelzija koji je morao da odgovori na šest posebnih pitanja kategorisanih po pojmovima - prvi put, poslednji put, najbolje, najgore, najlakše i najteže, prenosi "Mocart sport".

 Nemanja Matić  

Srpski reprezentativac pamti prvo letovanje u Sutomoru, poslednje što je radio je gledanje pregleda prošlog kola Premijer lige, najbolje za njega je bilo finale Lige Evrope između Benfike i Čelzija, najlakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trening-šetnja posle meča, najteži protivnik je bio Hamšik iz Napolija, a posebno zanimljiv odgovor je bio na pitanje šta je najgore za njega.

„Muzika. Teško pitanje, ali možda je to muzika koju voli da sluša Salah. Uopšte ne znam šta to sluša. Šalim se, ne znam koja je muzika najgora. Slušam samo srpsku muziku i nekoliko engleksih pesama - sve ostalo je za mene loše“, otkrio je Matić.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.