Masovni ubica sahranjen u Senti

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovni ubica sahranjen u Senti

Na Gradskom groblju u Senti sahranjen je Rade Šefer (55) iz Sente, koji je u nedjelju 17. maja u Oromu i Martonošu ubio šest bliskih osoba.

Opelo je održao pravoslavni sveštenik, a pored sinova Vlastimira i Aleksandra i majke Ilonke, sahrani je prisustvovalo pedesetak njegovih najbližih rođaka i prijatelja, piše B92.

Jožef Šili iz Čoke, došao je da se oprosti od kolege sa posla.

“Kod restruktuiranja preduzeća, pre nekoliko godina, postao je višak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << otišao je na tržište rada. Znam da nije voleo što mu supruga povremeno odlazi na rad u inostranstvo, ali nikada zbog toga nije pravio poseban problem, pa me je vest o masakru koji je priredio šokirala“, kaže Šili.

Zbog narušenih porodičnih odnosa, dan poslije svadbenog veselja, na kom su se vjenčali njegov sin Vlastimir i Natalija Bajtai, Rade Šefer ubio je hicima iz lovačke puške šestoro ljudi.

U nedjelju ujutro , najprije je u Oromu usmrtio taštu i tasta Gizelu i Jenea Traćika, a potom u Martonošu prijatelje Šandora i Karolinu Bajtai, njihovu kćerku, a svoju snaju Nataliju i bivšu suprugu Rožu Šefer.

Stravičan pohod ubice zaustavio je, štiteći svoju suprugu, koju je Šefer ranio i maloljetnog sina, gost na svadbi iz Francuske Emanuel Danžon, koji ga je usmrtio.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sahranjen ubica iz Martonoša

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2015

Na Gradskom groblju u Senti danas je sahranjen Rade Šefer (55) iz Sente, koji je 17. maja u Oromu i Martonošu ubio šest osoba. Opelo je održao pravoslavni sveštenik, a pored sinova Vlastimira i Aleksandra i majke Ilonke, sahrani je prisustvovalo pedesetak njegovih najbližih rođaka i prijatelja,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.